"Kinek a sora ez amúgy is?" Valami ilyesmit jelenthet a cím, mely egy olyan műsort takar, melynek pár jelenete úgy megkacagtatott, hogy az csuda! :) Ha a továbbra kattintassz, jó lesz ;)

 

 

A sorozat eredetileg brit rádióműsorként indult, majd bekerült az angol TV-be, végül kikötött Amerikában. Az egész műsor egy jelenség köré szerveződik: improvizáció. Ismerős? Igen, itthon is van egy hasonló sorozat, mely a Whose Line Is It Anyway? által kijelölt csapásirányt kívánja folytatni. 4 színész a műsorvezető által megadott szituációkat dolgozza fel, bontja ki, a rögtönzés segítségével.

Nem kívánok szólni mindegyik verzióról, én az amerikai-félét nézem, melyben Drew Carey a műsorvezető,

 

állandó szereplő Colin Mochrie(szerintem kicsit hasonlít Bill Murray-re),

 

 

 

 

 

 

Ryan Stiles ( ő ismerős lehet néhány filmből/sorozatból),

 

illetve Wayne Brady.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiemelnék egy bizonyos játékot, a "Sound Effects" nevezetűt. Ekkor kihívnak a közönség soraiból 2 nézőt, akiknek hangeffekteket kell produkálniuk. A két színész (Colin és Ryan) közben játszik egy szituációt, és a hangokat bele kell építeniük a történésekbe, hihetetlen nagy! =D

Ha felkeltette érdeklődésedet a Whose Line Is It Anyway?, akkor látogasd meg a magyar rajongói oldalt, ahol találsz többek között feliratos videókat is!

A Magyar Whose line is it anyway oldal

És a végére itt van egy "Sound Effects", Colin-nal és Ryan-nel! (A feliratot a jobb alsó sarokban lévő felfelé nyíl segítségével, a CC résznél tudjátok előcsalni, ha nem menne alapból)

 

Címkék: tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mastigias.blog.hu/api/trackback/id/tr91255774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2009.11.03. 14:47:50

Hát ez nagyon jó :) Bár nekem jobban tetszik a Beugró.
süti beállítások módosítása