James Cameron: Avatar

 2009.08.22. 13:55

Ez valami hihetetlen agymenés lesz, de nekem tetszik az előzetes =D Nektek?

A tovább után kiderül, miről is van szó!

"Az epikus akció-kalandfilmben, az AVATAR-ban, James Cameron, a "Titanic" rendezője, elvisz minket egy új, látványos világba, a képzeletünkön túlra. A távoli holdon, Pandora-n, a vonakodó hős, rálép a megváltás és felfedezés útjára, miközben egy emberfeletti harcot vezet, hogy megmentsen egy civilizációt."

Mastigias: avatar1

 Valami ilyesmi olvasható a hivatalos oldalon, nem garantálom, hogy hibátlan a fordítás, de nagyjából stimmel :) Szóval nem egy eredeti ötlet a történet, de az előzetes alapján piszok jól van megcsinálva, és ha információim nem csalnak, akkor a film 3D-s lesz! Reméljük nem úgy, mint a Herri Pottyer, amelynek az első 20 perce 3D, aztán csókolom, le a szemüveget, vissza a 2D-re...

Mastigias: avatar2

Nekem tetszik az előzetes, és a képek alapján is, decemberben kiderül, véleményem szerint jó lesz ez! Még az is lehetséges, hogy jegyet váltok a 3D-s változatra. Ez lenne életem első 3D-s filmje, és az eddig látottak alapján megérdemli ezt a címet :) Szerintetek milyen?

Mastigias: avatar poster

És ha már lúd, legyen kövér, még ki sem jött a film, de már játék készül belőle! A látványvilág nagyjából azonos, de elnézve a videót, szegény őslakosoknak nincs sok esélyük a lépegetők és lőfegyverek ellen az íjakkal... Mondjuk azok a batár nagy állatkák lehet, hogy tudnak egy s mást :) Megjegyzem még, hogy a játék is 3D-s (!) lesz. Ergo, ha kellő számítógépes rendszerrel rendelkezel, akkor 3D-ben tolhatod!(Ilyen a nemsokára debütáló Batman: Arkham Asylum c. gamma is). No, itt a játék előzetese: 

Egy biztos: december 18-a a magyar premier napja. Kössz az infót Piff-nek! :) Én még várok majd egy keveset, és ha leült az őrület, akkor fogom megtekinteni. És Ti? Szavazzatok! :)

Címkék: jútyúb

A bejegyzés trackback címe:

https://mastigias.blog.hu/api/trackback/id/tr261330705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

panik86 2009.08.22. 19:55:03

Büntet. Már a trailer is. Mi lesz itt 3D-ben. Még nem voltál 3D-s moziban? Én már többször. A szegedi Belvárosi Mozi 3D-s terme tetszik a legjobban eddig. Egyszer mindenképp megéri jegyet váltani egy 3D-s vetítésre.

Mastigias · http://mastigias.blog.hu 2009.08.22. 19:57:48

@saxicola: Még nem voltam,de terveztem eddig is :) Szerintem kivárom ezt a filmet!

tomjoad 2009.08.28. 20:02:50

Pesten az Aréna plazaban van 3d-s IMAX mozi ugye? Állítólag a debütáló film (valami természetfilm) nem volt túl nagy durr, csúszott a hang meg minden baja volt. Ennek ellenére meg kellene nézni egyszer.:D

Mastigias · http://mastigias.blog.hu 2009.08.28. 20:04:50

@adnoctum: Úgy tudom van, de nem csak ott. Én kivárom ezt az Avatart, jónak tűnik, és ha már kifizetek annyit a jegyért, akkor az legyen film, és legyen egész estés :) Úgyhogy Avatar, várlak! :)
süti beállítások módosítása