Morbid...

 2009.08.06. 21:23

Ezt ma kaptam le egy középiskolai logopédus irodájának faláról (-ne szóljatok neki!).

Mastigias: gyengéd

A feliratot nem biztos, hogy mindenki ki tudja silabizálni, ezért itt egy kis segítség: "Légy gyengéd az ifjakkal!" - olvasható egy olyan plakáton, amelyen 3 csecsemő valami virsli-műbélbe van csomagolva... MI EZ?! Ki az az állat aki ezt kitalálta?! És egy logopédus miért rak ki ilyesmit a falára?! Perverz, és undorító... de tudjatok róla, hogy ilyen is van...

Címkék: furcsa

A bejegyzés trackback címe:

https://mastigias.blog.hu/api/trackback/id/tr401293452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomjoad 2009.08.08. 09:10:25

Most ez mi a jó ég?
Ha lesz gyerekem rakjam hálós szatyorba, mert az a menő?
Eléggé perverz ja...:D

Herbie-a kicsi kocsi 2009.08.09. 14:24:15

Igaz, hogy morbid hatást kelt a kép, de mondani valója is van szerintem.Azt sugallja, hogy védjük meg gyerekeinket a lehető legnagyobb gondoskodással a rossz dolgoktól és védelmezzük óvjuk őket, mert annyi őrültség van a világon és csak sokasodni fog.Szinte burokban is nevelhetnénk olykor a gyerekünket, ezt illusztrálná a kép, csak elég ijesztő és a szerkesztő kifejezésével élve morbid a kép, de a figyelem felkeltéshez sokszor használnak ilyet a reklám készítők napjainkban.
És miért a logopédusnál van kirakva a kép?Talán azért mert azok a gyerekek, akik különböznek a korabeliektől mint pl. beszéd problémáik vannak sokszor könnyű célpontok az erőszakosabb nagyobb képű gyerekek számára és ez sokszor nagyon rossz hatással van a gyerekek egészséges fejlődésere és a saját maguk énképének kialakítására.Nehezebben fogadják el a hibáikat és nem lesznek magabiztosak, ami a későbbiekben további nehézségeket hozhat az életükben és továbbra is célpontok maradhatnak.
Lehet, hogy nem értetek vele egyet, de ez az én szerény véleményem!

Mastigias · http://mastigias.blog.hu 2009.08.09. 14:29:20

@Herbie-a kicsi kocsi: Van benne valami, amit mondassz, és reális, hogy ez volt a cél, de az eszköz, amivel el akarták érni a hatást, nagyon nem volt szerencsés... Tudom, lehet photoshoppal készítették a képet(?), de akkor is... legyünk gyengédek, viszont a reklám kedvéért pakoljuk be őket 1-1 zacskóba, mert az jól néz ki... Egy szó, mint száz: értem, mit akartak, de rosszul valósították meg. Szerintem.
süti beállítások módosítása