Oldal-ajánló maffiózóknak

 2009.08.29. 00:06

No persze nem igaziaknak, hanem csak a könnyedebbeknek, akik a virtuális térben írtják a rend éber(?) őreit, és a jónépet :) Ki ne ismerné a Mafia c. játékot? Teee?! Ejnye, pedig alap, hogy a Mafia a 2002-es év nagy sikere volt, amit a cseh Illusion Softworks dolgozóinak köszönhettünk. Egy szabadon bejárható városban kellett különböző feladatokat végrehajtanunk a maffiának, a 30-as, 40-es évek egyik alternatív amerikai nagyvárosában. No, de a Mafia-ról majd írok később a Korrekt játékok sorozat kapcsán, most viszont egy oldalt szeretnék ajánlani azoknak, akik érdeklődnek a Mafia, de még  jobban a jövőre debütáló folytatása, a Mafia 2 után! Tessék a tovább-ra kattintani! ;)

Ez az oldal pedig nem más, mint a "Hivatalos Magyar Mafia 2 Rajongói Oldal", alias mafia2.hu. Az oldal főtámogatója a Gamekapocs online gamer magazin, és partnerük többek közt a GameStar, így már saját videómegosztójuk is van, amit a GameStar oldaláról érhettek el. Itt Mafia 2-es videókat láthattok, a tartalom pedig folyamatosan frissül. Az mafia2.hu-n találhattok kép-elemzéseket, screenshotokat, videókat, egyszóval mindent, ami Mafia 2. Remek fórumuk is van, ahol segíthetnek, vitatkozhatnak, mesélhetnek egymásnak a játékosok. Lehetőség van a Mafia 1 zenéit meghallgatni is, szóval nagyon frankó kis oldal, mindenkinek ajánlom, aki szereti a Mafia-t! Az oldalt a képre kattintva érhetitek el-->

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mastigias.blog.hu/api/trackback/id/tr781345302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása