Érdekes egy sorozat ez a Stargate: Universe. A Csillagkapu sorozatok közül ez a harmadik (az eredeti, és az Atlantis után), és egyben legfrissebb. Az emberek egy kis csoportja egy hajóra kerül, amit nem ismernek, és az Ősök készítették. Az első pár részben a létfenntartó rendszerekkel volt gond, levegő, víz, stb, amiket meg kellett oldani. Közben láthatjuk a szereplők karakterfejlődését, belső vívódásaikat, és a kialakuló barátságokat, szerelmeket, ellenszenveket.

Lassú a sorozat, az tény, és jó hosszú szünetre ment: 2009. december 4-től egészen 2010. április 2-ig várhatunk. Most viszont megtekinthető az előzetese a következő résznek, ami valljuk be, elég ütős! Sőt, az eddigi részekhez képest tele van akcióval (volt egy jó kis lövöldözős rész anno, de úgy lett vége, hogy nem volt vége...). Tekintsétek meg:

A Stargate: Universe láthatóan építkezik a Battlestar Galactica-ra, amiről Z írt egy remek ajánlót. Nem rég végignéztem a sorozatot, hihetetlen jó, ajánlom mindenkinek! Most pedig a Pandorum c. filmet láttam, ami űr-horror, egy hajóval, ahol emberek ébrednek fel, nem emlékeznek semmire, és fel kell fedezniük a hajót... Ismerős a sztori (:

Ti milyen sci-fiket szerettek?

Címkék: tv jútyúb

A bejegyzés trackback címe:

https://mastigias.blog.hu/api/trackback/id/tr81834587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása