Korrekt játékok - PKR

 2009.08.09. 14:51

A "Korrekt játékok" sorozat folytatódik! Habár előző, Crayon Physics Deluxe-ról szóló írásom végén azt mondtam, hogy "Legközelebb rátérünk az akciódúsabb finomságokra,...", nem pont a most következő netes, ingyenes pókerjátékra gondoltam, bár a pókerben is van elég akció :) A lényeg, hogy mégis így hozta a sors, ezért a tovább után lássuk, miért érdemes kipróbálnunk a PKR-t!

Namármost, aki nem szeret pókerezni, az magára vessen, ugyanis kimarad egy nagyszerű játékból, és egy ilyen remek mókából is, mint ez a program. Aki pedig szeret, annak tökéletes választás a PKR egy olyan estére, amire nem sikerült összehozni a jóbarátokkal a heti, élő pókermérkőzést.

Mastigias: 23

A PKR egy ingyenes, neten játszható pókerjáték, melyben lehet igazi, és játékpénzzel is játszani. Az ellenfelek a világ minden részéből játszanak, de volt már, hogy sikerült betalálnom egy olyan asztalt, ahol több magyar is volt :). A nézet 3D-s, a grafika nem egetrengető, de egy ingyenes játékhoz képest szebb a vártnál, sőt! A hangok is el vannak találva, a játékosok hangján kívül pl. a zsetonok leérkezése az asztalra is tökéletes. A legpoénabb, hogy saját emberkét lehet készíteni! Az öltözéken túl mi magunk választhatjuk meg karakterünk arcberendezését, testalkatát, sőt, még akcentusát is!

Mastigias: pkrno1

Játék közben lehetőségünk van különféle emocionális (érzelmi) megnyilvánulásokra, pl. ha valaki bénán játszik, megnyomunk egy gombot, mire karakterünk L-betűt mutat a homloka előtt, és gúnyosan azt mondja: "Loser!". Persze lehet gratulálni is, köszönni, tapsolni, hahotázni, stb. Ha nagyon unjuk magunkat játék közben, a zsetonokkal trükközhetünk. Tudunk chatelni a többiekkel, sőt, fel is vehetjük őket PKR-barátnak, jujj de jó! :) Mi állíthatjuk be a kamera-nézetet, és megadhatjuk karakterünk "kedvét": lehetünk boldogok, szomorúak, mérgesek, lazák, ilyesmi.

Mastigias: pkr5

Ha úgy érezzük, eleget szórakoztunk a gyakorlóasztaloknál, lehetőségünk van ingyenes nevezésű free roll-okon részt venni, melyeken igazi pénz a nyeremény. Ne gondoljunk hatalmas összegekre, pl. 5$ az összdíjazása egy 2500 fős versenynek, ahol az első kap 3 dodót, de abból már lehet nevezni pénzes versenyre, ahol még több a nyeremény... Különben is, ez egy remek lehetőség úgy nyerni, hogy nem kockáztatunk semmit :)

Mastigias: pkr6

Aki pedig rendes pénzben akar játszani, megteheti, de akkor igazi adatokat adjon meg a regisztrációnál, ne úgy, mint én, aki Benin-ben, "asdasdn" városában él :) És nem árt hozzá egy bankkártya is, olyan, amilyet ebay-hez szoktak használni a népek. Megemlíteném, hogy ha igazi pénzben játszunk, ún. pkr-pontokat kapunk, melyeket különböző dolgokra válthatunk  be: karakterünkre divatosabb ruhát, kiegészítőt aggathatunk, esetleg tetoválást is beállíthatunk.
Mastigias: pkr8

A játékban találhatók még mini-játékok is, mint pl. Black Jack, Mini Roulette, stb. A helyek, ahol játszhatunk, jól ki vannak találva, hajó fedélzetén, japán berendezésű házban, este, napközben, és egyéb jóféle helyszíneken :)

Egy szó, mint száz, a PKR a legjobb és legszínvonalasabb ingyenes pókerprogram, amivel valaha találkoztam, csak ajánlani tudom, egy próbát szerintem mindenkinek megér! ;)

Íme, az elmaradhatatlan tréjler (:

És végül leírom, hogyan tudtok Ti is PKR-ezni :)

  • A PKR.com oldalról töltsétek le a kevesebb, mint 1 megás telepítőfájlt;
  • indítsátok el - ez beindítja a letöltést, ami kb. 800 mega;
  • ha kész, regisztráljatok;
  • lépjetek be,
  • készítsétek el saját karaktereteket, mentsétek el,

és mehet is a játék!!! HAJRÁ MINDENKINEK!!! =D

Mastigias: PKR 2

Jó, ha van:

  •  Windows 2000/XP
  • 1.0 GHz
  • 512 MB RAM
  • 450 MB szabad hely a merevlemezen
  • ATI Radeon 8500, ill. GeForce 3, vagy jobb
  • DirectX 9.0c

Mastigias

Címkék: korrekt játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://mastigias.blog.hu/api/trackback/id/tr921298259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Herbie-a kicsi kocsi 2009.08.09. 18:27:14

Hát ne hangzik rosszul az ajánló és igen figyelem felkeltő azok számára, akik nagy rajongással vannak a póker iránt, vagy gyakorolnának,-hogy a haverokat a legközelebbi találkozón felülmúlják-de nem akarnak igazi pénzben játszani.
Jó gyakorlás számukra, hogy és minden játékszerető számára, remek rutinszerzési lehetőség!
De csak óvatosan, mert igen könnyen kialakulhat a játék függőség is, főleg ha az embernek sikere van már rögtön az elején.

A lehetőség jó, a játékpénz remek húzás a játék készítőjétől!

De csak óvatosan és okosan játsszon mindenki,azt sose feledjük el, hogy tudni kell időben kiszállni!

Na de ezek csak óva intések, amúgy minden érdeklődőnek kellemes játékot kívánok!

Mastigias · http://mastigias.blog.hu 2009.08.09. 21:20:07

@Herbie-a kicsi kocsi: Herbie, Te mindig a dolgok reális részét ragadod meg :) Igazad van, mindenki vigyázzon, mert a jó dolgok, ahogy a póker is, függőséget okozhatnak! :) És egy bizonyos szinten már tényleg nem vicces :S

csillag vagy fecske 2009.08.09. 22:56:51

mint ahogy a számítógép függőség sem...tessék kimenni a rétre focizni,v szívni egy kis friss levegőt. (:

:Dudu 2009.08.09. 23:09:01

@csillag vagy fecske: Oké, csak előtte még kinyerem a lelküket :)
süti beállítások módosítása