Persze nem véletlenül, hanem csak abban az esetben, ha Ti is szeretitek a Csillagok Háborúját, és kíváncsiak vagytok a Fanboys c. filmre, illetve találkoznátok Darth Vader-rel (nem az igazival, hiszen őt elégette Luke:), és még néhány legendás karakterrel! =D Ugyanis ez az egyetlen alkalom kis hazánkban, hogy moziban megnézhetjük ezt a filmet, egy jótékonysági rendezvény keretein belül, de aki akar jönni, az siessen, ugyanis a jegyek csak korlátozott példányszámban vásárolhatók meg! Kattints a továbbra a részletekért -->

A film 4(5) Star Wars-fan történetét meséli el, akik elindulnak a Skywalker Ranch-ra (George Lucas főhadiszállása), hogy ellopják a Baljós Árnyak kópiáját, és megnézzék, mivel egyikük beteg, és nem érné meg a premiert. Ennek ellenére ez nem egy dráma, hanem vígjáték, melyben előkerülnek a rivális Star Trek rajongók is, és hőseink viccesebbnél viccesebb kalandokba keverednek útjuk során. Az eredeti filmekből néhányan tiszteletüket teszik, és beugranak 1-1 kisebb mellékszerepre, pl. maga Leia Hercegnő (Carrie Fisher), Lando Calrissian (Billy-Dee Williams), és Darth Maul (Ray Park) is.

Mastigias: fanboys

Az egész múvi tele van utalásokkal, aki érti, az érti őket :) A film maga 2008-as, de csak most jutott el hozzánk, eddig csak fesztiválokon mutatták be... Itthon pedig ez lesz a második, és egyben utolsó vetítése (az Odeon-ban leadták egyszer)... Már volt szerencsém meglesni, és szerintem jól sikerült. Nem egy mély mondanivalójú műalkotás, de igen szórakoztató, és legalább a Csillagok Háborújáról szól, ami lássuk be, sokat dob bármelyik filmen :) Szóval 18-án, este 20-tól tessék a Corvin-ba menni, és szórakozni egy jót!

Itt van az eredeti és a magyar plakát(kattintsatok a nagyobb képért):

Mastigias: fanboysposter Mastigias: fanboys hun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt pedig egy kis kedvcsináló:

 

Fanboys, 2008, színes amerikai vígjáték, felirattal, 90 perc

Corvin Budapest Filmpalota (honlap errefelé)

2009. augusztus 18. 20:00

(telefonon érdemes érdeklődni)

Én már felhívtam őket, sikerült jegyet foglalnom, és jó hír, hogy van még hely! A jegy ára 1250 pénz, ami szerintem kiizzadható, főleg a fanoknak :D

Gyertek Ti is!

Mastigias

Címkék: star wars

A bejegyzés trackback címe:

https://mastigias.blog.hu/api/trackback/id/tr241302761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomjoad 2009.08.11. 15:54:39

Részleteket láttam belőle, nagy film. :D
Ha Pesten lennék lehet, hogy kimennék.

Mastigias · http://mastigias.blog.hu 2009.08.11. 16:09:11

@adnoctum: Ez esetben kár, hogy nem vagy Pesten :) :(

freddyD 2009.08.18. 14:26:51

Bízom benne,hogy sokan lesztek és tetszik neked a film. Én remekül szórakoztam rajta. Ennyit moziban utoljára a Boraton röhögtem.

Mastigias · http://mastigias.blog.hu 2009.08.18. 14:28:38

@freddyD: Már láttam, elég jóféle :) Akkor szavaidból kiolvasva nem jössz ma? Kár :( Na majd írok élmény-beszámolót!

freddyD 2009.08.18. 15:12:14

@Mastigias: Mi? Már láttad a filmet, de mégis elmész?
Nem semmi

Mastigias · http://mastigias.blog.hu 2009.08.18. 15:33:53

@freddyD: A hangulat, meg a beöltözött emberkék miatt megyek :D Ami nagyon jó lenne, ha az eredeti trilógiát leadnák moziban... Azt is láttam már számtalanszor, de moziban mégiscsak más lenne :)
süti beállítások módosítása